EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu


Dit zijn wij!

Vrijbuiter is dé kampeer- en outdoorwinkel van Nederland. Bij Vrijbuiter hebben wij passie voor reizen, wandelen, buitensport en kamperen. Dit zie je terug in alle artikelen die wij heel bewust voor onze klanten selecteren. Vrijbuiter heeft vier megastores en je vindt ons in Roden, Zaandam, Roermond en Gouda. In onze winkels vind je o.a. kampeertenten, camper- en caravanproducten, wandelschoenen, tuinmeubels, wintersportartikelen en (outdoor) kleding. Daarnaast bedienen we onze klanten ook online met onze webshop. Zo is Vrijbuiter voor iedereen in Nederland altijd dichtbij.

Wij verkopen kwaliteitsproducten die zijn gemaakt met aandacht voor de natuur, en die mensen terugbrengen in de natuur. Daarnaast vind je tenten en kampeerartikelen van het merk ‘de Waard’ exclusief bij Vrijbuiter. Kortom, Vrijbuiter heeft alles voor de kampeer- en outdoor liefhebber!

Bij Vrijbuiter vinden we het belangrijk dat we onze klanten van een goed advies kunnen voorzien. Daarom leren we de artikelen die we verkopen door en door kennen. Onze specialisten staan elke dag klaar voor onze klanten! 

Met vier megastores, een online webshop, een ‘de Waard’ winkel in Heerde, ruim 400 medewerkers in de zomer is Vrijbuiter een toonaangevende camping- en outdoor retailer in Nederland. Vrijbuiter is in 1985 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roden en ons distributiecentrum in Kolham.

Bij Vrijbuiter hopen we mensen te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan!