EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu


Stages

Vrijbuiter staat middenin de maatschappij en vindt het belangrijk om scholieren en studenten de mogelijkheid te bieden om stage te komen lopen. Vrijbuiter is daarom een erkend leerbedrijf en investeert veel tijd in het begeleiden van stagiaires. Jaarlijks verwelkomen wij veel scholieren en studenten die bij ons praktijkervaring komen opdoen en een leuke opdracht bij ons komen uitvoeren.  

Vrijbuiter biedt voor verschillende opleidingsniveaus stage mogelijkheden, voornamelijk voor het Hoger Beroepsonderwijs (HBO), het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) en het Voortgezet Onderwijs(VO). Uiteraard staan we ook open voor studenten en scholieren vanuit andere opleidingsvormen.

HBO

Vrijbuiter biedt op het hoofdkantoor in Roden stages aan voor studenten van verschillende HBO opleidingen, zoals Human Resource Management, Marketing & Communicatie, Commerciële economie, Small Business & Retailmanagement en  Bedrijfseconomie. Vrijbuiter heeft goede contacten met opleidingsinstanties en investeert ook in het onderhouden van deze goede relaties middels gastcolleges en andere vormen van samenwerking.

MBO

Voor het aanbieden van stages voor MBO opleidingen is Vrijbuiter ingeschreven bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB heeft als taak om leerbedrijven te erkennen en te begeleiden, ze onderhouden de MBO-kwalificatiestructuur en ze verzorgen informatie. Vrijbuiter biedt de stagemogelijkheden voor MBO studenten die de beroeps opleidende leerweg (BOL) volgen. Voor MBO studenten die de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen zijn er uitsluitend mogelijkheden als Vrijbuiter hiervoor een vacature publiceert. 

VO

Ook komt het jaarlijks voor dat scholieren zogeheten snuffelstages zoeken. Vrijbuiter werkt ook hier graag aan mee. 
Stage lopen bij Vrijbuiter?

Heb jij interesse in een stage bij Vrijbuiter? Stuur ons dan een stage aanvraag of check onze vacatures! Ook kun je op de site www.stagemarkt.nl terecht voor mogelijke stageplaatsen.