EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu


Werken bij Vrijbuiter

Werken bij Vrijbuiter betekent dat je deel gaat uitmaken van een organisatie waarbij je binnen een team van gastvrije collega’s samen onze klanten dagelijks helpt en advies geeft. Dit doen we met plezier en enthousiasme. Bij Vrijbuiter leren wij jou alles over onze producten en onze organisatie in de Vrijbuiter Academy. Een combinatie van online trainingen en klassikale trainingen van onze eigen trainers. 

Word Vrijbuiter!

Jaarlijks is Vrijbuiter op zoek naar enthousiaste collega’s die ons komen versterken tijdens ons hoogseizoen als verkoopspecialist of als servicespecialist. Deze periode loopt in ieder geval vanaf maart tot en met augustus. Tijdens deze periode word je goed ingewerkt en opgeleid, zodat je als het echt druk wordt kan knallen in onze winkel!

Bij Vrijbuiter heb je als verkoopspecialist of als servicespecialist tijdens onze drukke periode de ideale bijbaan naast je studie of andere activiteiten en tijdens de vakantieperioden. Je belangrijkste werkzaamheden zijn het adviseren en helpen van klanten, het ondersteunen van je collega’s en zorgen voor een nette en goed gevulde winkel. Vrijbuiter heeft ruime openingstijden, waardoor je bij ons veel kunt werken. Ook in de weekenden! 

Werken op het hoofdkantoor

Naast het werken in onze winkel hebben we ook een hoofdkantoor in Roden waar mensen werken op verschillende ondersteunende afdelingen, zoals Finance, HR, Marketing, Buying en Merchandise.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij ons op ons hoofdkantoor? Kijk dan snel bij de vacatures voor de mogelijkheden of stuur ons een open sollicitatie!