Hoe lang duurt het om mijn cv te beoordelen?

Wij behandelen alle sollicitaties zo snel mogelijk. Vanaf het moment van solliciteren kan het maximaal 3 weken duren om je sollicitatie intern te beoordelen. Via de inlogpagina kan je zien wat de status is van je sollicitatie. Je hebt hiervoor inloggegevens ontvangen toen je solliciteerde. Als je status wijzigt dan ontvang je daarover een e-mail.

Als ik een e-mailbericht ontvang waarin staat dat ik niet voor een functie in aanmerking kom, kan ik dan alsnog in aanmerking komen voor een andere vacature?

Wat moet ik doen als ik een vraag heb over de online sollicitatieprocedure?

Met je online sollicitatie kunnen wij bepalen of je voldoet aan de minimumeisen of aan essentiële criteria die tot de functie behoren. Als je niet aan de minimumeisen voor een bepaalde functie voldoet, kom je voor die functie niet in aanmerking. Als blijkt dat je wel geschikt bent voor een andere functie dan zullen wij contact met je opnemen om dit met je te bespreken.

Bijna alle antwoorden op je vragen kun je terugvinden op de website. Staat jouw antwoord er niet tussen dan kun je een e-mail met je specifieke vraag sturen naar vacatures@vrijbuiter.nl

Wat voor vragen kan ik verwachten tijdens het sollicitatiegesprek en hoe worden mijn antwoorden gebruikt?

 

 

Tijdens je sollicitatiegesprek bij Vrijbuiter kun je diverse vragen verwachten over o.a. je ervaring, opleiding, kennis, flexibiliteit of persoonlijkheid.

Accepteert Vrijbuiter sollicitaties per post of per e-mail?

Onze voorkeur gaat er naar uit om via de website te solliciteren. Vanwege het grote aantal reacties kunnen wij sollicitaties via post of e-mail geen reactie garanderen.

Ik heb geen bevestiging e-mail ontvangen nadat ik een sollicitatie heb verzonden.

Nadat je een sollicitatie hebt verzonden zie je in het scherm staan dat de sollicitatie in goede orde is ontvangen. Dit bericht is de bevestiging dat je sollicitatie goed is verlopen.

Kan ik mijn gegevens ook wijzigingen en/of inzien?

Je kan altijd inloggen met de gegevens die je van ons hebt ontvangen en je persoonlijke gegevens aanpassen. 

Wat ga ik verdienen bij Vrijbuiter?

Als seizoenmedewerker ontvang je een startsalaris. Je bent dan ingedeeld in schaal A van de CAO.  Wil je meer weten hierover dan kan je de salarissen teruglezen in de CAO (zie over Vrijbuiter). 

Wat voor contract krijg ik als seizoenmedewerker bij vrijbuiter?

Je krijgt bij Vrijbuiter een oproepcontract. Dit betekent dat je tussen 0 en 38 uur per week ingezet kan worden. Er wordt natuurlijk samen met jou gekeken wanneer je beschikbaar bent.

Wat zijn mijn taken als seizoenmedewerker en welke ervaring moet ik hebben om te solliciteren?

We kijken bij het sollicitatiegesprek op basis van je kwaliteiten en ervaring op welke afdeling je het beste zou passen. Je moet gastvrij, service- en klantgericht zijn, bereid zijn om te leren en samen kunnen werken. Als je over deze eigenschappen beschikt dan leren wij je alles over ons uitgebreide kampeer- en outdoor assortiment.